17e Landelijke Contactdag GIST, zaterdag 24 september in Amersfoort

De Contactgroep GIST is verheugd om aan te kondigen dat we voor de zeventiende keer een Landelijke Contactdag GIST organiseren. Na twee jaar waarin de pandemie deze dag onmogelijk maakte, kunnen we gelukkig weer met een grote groep bij elkaar te komen.

Op zaterdag 24 september van 10:00 uur tot 16:00 uuur komen we bij elkaar in Eenhoorn Meeting Center in Amersfoort. We hebben een boeiend en gevarieerd programma samengesteld, met bijdragen van medici, workshops met praktische tips en heel veel gelegenheid om bij te praten, ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te geven.

Wij hebben er heel veel zin in om iedereen weer te ontmoeten, helemaal na zo’n lange tijd. Er is sinds de laatste contactdag veel gebeurd, dus we hebben veel bij te praten. Kom dus op 24 september naar Amersfoort. Spreek af met oude bekenden, of kom voor het eerst, het maakt niet uit. Er is voor elk wat wils. Tegen iedereen die nog nooit naar een contactdag geweest is en die twijfelt om te komen zeggen we: kom gewoon. Wij zorgen ervoor dat je je niet verloren zult voelen.

Op deze pagina vind je praktische informatie over de contactdag en over het programma, onder andere over de sprekers en workshops. Als je je wilt inschrijven, doe dat via deze link. De Contactdag GIST is gratis toegankelijk voor iedereen die donateur is van het Patiëntenplatform Sarcomen (waar de Contactgroep GIST onderdeel van is). Iedere donateur kan daarnaast een introducé(e) meenemen. Ben je nog geen donateur? Geen probleem, sluit je aan via deze link.

We kijken er naar uit je tegen te komen op een druk bezochte en gezellige contactdag. Als je vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar info@contactgroepgist.nl, we zitten voor je klaar.