Uitnodiging Patiëntencontactdag Sarcomen

Het Radboudumc Expertise Centrum Sarcomen en het Patiëntenplatform Sarcomen nodigen u van harte uit om zaterdag 25 mei a.s. aanwezig te zijn op de contactdag voor (ex)patiënten met een bot-, wekedelen- of borderline tumor. Uitgangspunt voor deze dag is: wat verbindt ons en wat onderscheidt ons.

Met algemene lezingen in de ochtend en tumorspecifieke sessies in de middag hebben we een divers programma samengesteld.

Tijdens de middagsessie is er ruimte voor lotgenotencontact, waarbij betrokken artsen rouleren om de laatste ontwikkelingen te bespreken en vragen te beantwoorden. Het Radboudumc Expertise Centrum Sarcomen stelt prijs op uw input.

De dag wordt afgesloten met een informele borrel; een uitstekende gelegenheid om na te praten over wat er deze dag allemaal besproken is.

Wij ontmoeten u graag op 25 mei in Nijmegen.

Met vriendelijke groet,

Dr. I.C.M. van der Geest
Radboudumc Expertise Centrum Sarcomen

G. van Oortmerssen
Patiëntenplatform Sarcomen

Inschrijven

Iedereen met een sarcoom: bot-, wekedelen- of borderline tumor (of belangstelling hiervoor) is welkom.

Toegang voor leden van het Patiëntenplatform Sarcomen is gratis, niet-leden betalen een bijdrage in de kosten van € 12,50 per persoon. De contactdag is inclusief catering gedurende de gehele dag en uitrijkaart parkeergarage.

De inschrijving is reeds gesloten. Ben je onverhoopt te laat met inschrijven, stuur dan een bericht naar
contactdag@patientenplatformsarcomen.nl om te kijken of een late inschrijving nog mogelijk is.

Klik hier voor meer informatie over de sprekers en het programma te lezen.