Uitnodiging voor “MS teams Koffiehuis”

Lotgenotencontact is voor de contactgroep Wekedelensarcomen een belangrijk aandachtspunt, want met iemand kunnen praten die hetzelfde meemaakt als jij, die begrijpt waar jij doorheen gaat, kan steun en troost bieden.

In oktober 2020 zijn we gestart met de besloten facebook groep “Contactgroep Wekedelensarcomen”; een digitale mogelijkheid voor lotgenotencontact, wat nog in ontwikkeling is. Aanmelden voor de facebookgroep kan via de volgende link: Contactgroep Wekedelensarcomen

Vanwege de Coronacrisis is het in 2020 niet mogelijk geweest de jaarlijkse contactdag, waarbij wij elkaar fysiek kunnen ontmoeten, te organiseren. Het is nog niet duidelijk wanneer we weer een dergelijke dag kunnen gaan organiseren. Op 26 juni, 10 uur tot 12 uur, willen wij een “MS teams Koffiehuis” gaan organiseren in het kader van lotgenotencontact; in gesprek gaan met lotgenoten en kijken hoe we lotgenotencontact verder kunnen ontwikkelen.

Als je graag een bepaald onderwerp aangeroerd wilt hebben of een prangende vraag wilt stellen, geef dat aan. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen en de vragen die van tevoren gesteld worden, kijken wij hoe we het digitaal gaan organiseren. Nadere aanwijzingen (met de link om in te loggen) volgen kort voor de dag zelf. We willen jullie dan ook graag uitnodigen voor de eerstkomende editie van het Koffiehuis op zaterdag 26 juni.

De regels zijn voornamelijk dat er geen regels zijn. Dus kom langs als je ervaringen wilt uitwisselen of vragen hebt die je wilt stellen, maar ook als je het even over iets heel anders wilt hebben. Aanmelden voor deelname aan het MS teams Koffiehuis kan via de link: https://forms.office.com/r/ahRiDVqPhg

Vragen, opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar: info@wekedelensarcomen.nl Wij horen graag van jullie.

Namens de werkgroep Wekedelensarcomen,Jasper Smit, Frans Raijmakers, Pauline Bouvy, Paul van Doorn.

Met vriendelijke groet,Ronald Jongenelen en Sandra Lamar