Weinig energie, veel van ons hebben ermee te maken

Weinig energie, veel van ons hebben ermee te maken. Dat kan komen door onze ziekte, maar ook door de medicatie die we gebruiken. Weinig energie is vervelend, je kunt niet meer alles doen wat je wilt en moet misschien vaker hulp vragen dan je lief is.

Veel van ons vragen zich af hoe je meer energie kunt krijgen of hoe je om kunt gaan met de weinige energie die je hebt. Over dit onderwerp hield Froukje Siekman een workshop op de afgelopen contactdag van de Contactgroep GIST. Froukje is verpleegkundige en al meer dan vijftien jaar GIST-patiënt. Haar werk in het ziekenhuis en haar ervaringen met de ziekte brachten haar ertoe om haar kennis in te zetten als leefstijlcoach en coach bij kanker. Deelnemers aan haar workshop waren erg enthousiast. Het lijkt ons een goed idee dat Froukje haar kennis en tips deelt met iedereen binnen het Patiëntenplatform Sarcomen.

Daarom hebben we Froukje gevraagd om haar kennis en ervaring te delen in de vorm van een webinar. We doen dit op zaterdag 19 november via MS Teams. Om 16:00 begint Froukje met een inleiding die ongeveer een half uur zal duren. Daarna is er vooral tijd voor het stellen van vragen. De ervaring is dat de bijeenkomst ergens tussen een uur en anderhalf uur duurt.

Als je aangesloten bent bij het Patiëntenplatform Sarcomen heb je een uitnodiging voor dit webinar in je mailbox gehad. Als je sarcoompatiënt bent of naaste en niet aangesloten bent, maar je wilt het webinar graag volgen, meld je dan hier aan en laat dat ons weten via info@contactgroepgist.nl. We kijken uit naar een boeiend webinar!